Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd

Uudised

Aicmiú boscaí bronntanais
Vabastusaeg: 2020-08-25 18:57:44  Löögid: 8

Kingituste kastide klassifitseerimine


On erinevaid stiile boutique kingitus kastid, sealhulgas armas, elegantne ja kõrgklassi ones.Need kinkekastid meelitavad inimesi ligi#39;s silmi.Miks peavad kingitused olema pakitud väljapoole kingituste karpi?Mõned inimesed võivad seda segadusse ajada.Nüüd, lase35;39;s astuda maailma imelikke kinkekastid ja mõista klassifikatsioon kinkekastid.


Tavaliselt on tavalised kingikarbid: Taeva ja maa kattega kinkekarp, kasti tüüpi flip top kinkekarp, kiibi kinkekarp, sahtli tüüpi kingikarp.


Tiandi Gai kingikarp, nagu nimigi ütleb, on ülemised ja alumised kaaned, mis on jagatud tavalisteks Tiandi Gai ja Tiandi Gai'deks sisemaal.


On kolm tükki, neli tükki ja viis tükki.Plaadikasti sulguval osal on funktsioon: magnet adsorptsioon ja tugevdus.


Kasti tüüp voltimise kingitus kast on sarnane kiibi kasti.See on fikseeritud ühel pool ja avatud teiselt poolt.See on tavaliselt seotud paelaga.Esita kuva efekt.


Sahtli tüüpi kingitus kast on fikseeritud ühel pool ja avatud teiselt poolt, sarnane puidust sahtel kodus.


Kinkekastide maailma vaata kasti tüüpi sissejuhatus on toodud eespool.Kvaliteetsete kingikastide tootmine vajab ka hingedisaini, ilusat trükkimist nagu mantel, tehnoloogiat, mis toob temperamenti, suurepäraseid materjale ja oskust.


Eelmine: Cad ba cheart aird a thabhairt ai...

Järgmine: No